• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Szolgáltatások

ROZSDAMENTES ÜZLETBERENDEZÉSEK HEGESZTÉSE ÉS JAVÍTÁSA!
TAMÁS ZOLTÁN: 06 30 970 9235


Vásárlás export áron:

Ha Ön Magyarországon kívül kívánja működtetni üzleti vállalkozásait, berendezéseit, mi export áron értékesítjük Önnek. Speciális áron több lehetőség közül is választhat. További információt értékesítőinknél kaphat üzletházunkban.

Reklámanyagok tervezése és kivitelezése: 

Bútorok és gépek egyedivé tétele az Ön igényei szerint! Reklám- és megállítótáblák, zászlók tervezése és kivitelezése. További információt üzletházunkban kaphat. Referenciafotókat ide kattintva talál.

Andretti garancia: 

Az Andrettinél vásárolt gépekre a garancia 1 év. A garanciális 1 éven belül az Andretti minden meghibásodást, alkatrész problémát ingyenesen javítja.

Mi történik a géppel ha garanciális idő után hibásodik meg?

Az Andretti szakképzett szerelői bármikor hívhatók, akkor is ha már a garanciális idő letelt.
Szervizünk az egész ország területén végzi karbantartó és javítási tevékenységét. 

Az alkatrészellátás hogyan történik?

Amennyiben Ön nálunk gépet vásárolt, úgy a géphez az alkatrészeket biztosítjuk. Ez azt jelenti, hogy ha a gép meghibásodott, Ön megkeresi az Andrettit és mi azonnal raktárkészletről biztosítjuk az alkatrészt. Ha ritkán előforduló meghibásodásról van szó, és esetlegesen nincs raktáron az alkatrész, akkor az Andretti rövid határidővel biztosítja azt az Ön részére.

Készpénzes javítás: 

Bárhol is vásárolta, mi megjavítjuk! Az Andretti képzett szerelői elérhetőek telefonon vagy e-mail-en.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: (06-1) 399-4040

Beüzemelés: 
A kedves vásárló eldöntheti, hogy az Andrettitől vásárolt gépeket térítés ellenében az Andretti szakképzett szerelői üzemeljék be, vagy esetlegesen megbízik saját szerelőjében. Mindkét megoldás elfogadott, de külső szerelő esetén a szerelőnek a felelősséget is vállalnia kell szakszerű munkájáért.

Reméljük, hamarosan Önt is vevőink sorában üdvözölhetjük!
Termékeink a legújabb Európai Uniós törvényeknek és a CE szabványnak megfelelnek. Tervezőnk megtervezi, az Andretti pedig megvalósítja az Ön elképzelését.

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.