• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Magunkról

Isten hozta nálunk!

Cégünk, az Andretti Üzletház világszínvonalú vendéglátó-technikai gépeket importál közvetlen a gyártóktól. Forgalmazza és szervizeli a gépeket határainkon innen és túl - akár export áron is. Fő tevékenységi körünk éttermek, pizzériák, cukrászdák, fagylaltozók, kávéházak, bárok, gyorsbüfék, élelmiszerüzletek tervezése, a működtetésükhöz szükséges gépekkel történő felszerelése, a gépek szervizelése, vendéglátóhelyek komplett kivitelezése.

Magyarországon az Andretti cég 1991-től működik.

Budapesten 1000m2-es reprezentatív üzletházzal rendelkezünk, melyben az általunk forgalmazott termékek széles választékát - több mint 20 olasz világcég termékét mutatjuk be, óriási raktárkészlettel. Eddig Magyarországon több, mint 5000 vendéglátóhelyre adtunk el gépeket, Ön megálmodja, tervezőnk megtervezi, az Andretti csapata megvalósítja az Ön elképzelését. Speciális szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk az élet minden területén. Kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen tájékoztathassuk az aktuális eseményekről, kedvezményekről. Linket is szívesen felteszünk a weboldalunkra. Referencia partnereink között is szívesen látjuk, ha tőlünk vásárolta a gépeket és küld üzletéről fotókat.

Reméljük, hamarosan Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Családias légkörben szeretettel várjuk.

"A szeretet nem azért van ingyen, mert nem ér semmit,
hanem azért, mert megfizethetetlen."

Hétfőtől péntekig 8:00 - 17:00-ig várjuk üzletünkben, Újpesten a Váci út 13. alatt!
+36 1  399 40 40

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.