• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Az M100-as kávégép megnyerte a „legjobb kávéval kapcsolatos termék vagy gép” díjat az SCAE KÁVÉ VILÁGA rendezvényen (Nizza), újabb sikert zsebelve be.

 
A 2013. június 26-án megrendezésre került SCAE KÁVÉ VILÁGA rendezvényen a Cimbali Csoport zászlós hajója újabb díjat söpört be a  „legjobb kávéval kapcsolatos termék vagy gép” díj elnyerésével. A díj elismeri az M100 technológiai újítását, a harmadik generációs hagyományos kávégép képes a legjobbat kihozni minden kávéfajtából és tökéletes capuccino-t készíteni a Turbosteam Milk4 technológiával. A SCAE-n kapott díj újabb bizonyítéka a Cimbali termékek kiválóságának.
 
 

Carrettino fagyis tricikli

A múltban a fagyis triciklik az öröm és boldogság pillanatait jelentették. Amikor megérkezett a fagyiárus, egyedi pillanatokat teremtett és biztosan ez volt a nap legjobban várt része. Az ISA megalkotta a Carrettino di gelato fagyis triciklit, hogy felelevenítse ugyanazt a koncepciót és újrakreálja azt a harmóniát, mely vonzza a vevők figyelmét és visszajuttatja őket a múltba.

1
2
3
4

Cristalbar Fashion

Egy ilyen helyen ugye te is szívesen töltenéd az időd. Az ISA CristalBar Fashion a bárberendezés új világa. Egyszerű és attraktív dizájn, tiszta és kifinomult kontúrok, alapvető színek . Csúcsminőségű anyagok innovatívan alkalmazva.

Moduláris rendszer, mely lehetővé teszi az üzlet személyreszabását, pultokkal, hűtött pulttal, falburkolattal, polcokkal és panelekkel. 

1
2
3

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.